Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision Blizzard δεν θα διστάσει να πολεμήσει για να υπερασπιστεί την εξαγορά της από την Microsoft

*
Σε μια δήλωση με νόημα προχώρησε η Chief Compliance Officer της Activision Blizzard, Lulu Cheng Meservey μέσω του Twitter, αναφέροντας πως η εταιρεία "δεν θα διστάσει να πολεμήσει" ώστε να υπερασπιστεί την εξαγορά της από την Microsoft.

Η Lulu Cheng Meservey τοποθετήθηκε σχετικά με τις έρευνες που συνεχίζουν οι ρυθμιστικές αρχές, δηλώνοντας πως θεωρεί παράλογες τις εικασίες πως η εξαγορά αυτή θα δημιουργήσει ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Όπως αναφέρει η Lulu Cheng Meservey η συγχώνευση είναι ωφέλιμη για τους καταναλωτές και την βιομηχανία των video games στις Ηνωμένες πολιτείες, ενώ η Activision Blizzard θα έχει πιο σκληρό ανταγωνισμό στο εξωτερικό.

Συνέχισε λέγοντας πως η Activision Blizzard συνεχίζει με αφοσίωση να συνεργάζεται με τις ρυθμίστηκες αρχές κάθε χώρας, ωστόσο δεν θα διστάσει να πολεμήσει, με σκοπό να υπερασπιστεί την εξαγορά, αν κριθεί απαραίτητο.


Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, η επιτροπή εμπορίου των Η.Π.Α. πιθανό να προχωρήσει σε κατάθεση αγωγής για μονοπώλιο, προκειμένου να μπλοκάρει την πρόταση της Microsoft να εξαγοράσει την Activision Blizzard. Σύμφωνα με πηγές του Politico, η επικεφαλής της επιτροπής, Lina Khan θέλει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αν και η αγωγή δεν είναι ακόμα βέβαιοι, πολλά μέλη της επιτροπής έχουν προβληματιστεί από τα επιχειρήματα της Microsoft.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*