Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision επιμένει πως το Call of Duty: Mobile θα υποστηρίζεται για πολύ καιρό ακόμη

*
Η Activision απάντησε στις φήμες που λένε πως το Call of Duty: Mobile θα αρχίσει να οδηγείται προς το τέλος της υποστήριξής του. Η εταιρεία δήλωσε πως σκοπός της είναι η μακροπρόθεσμη υποστήριξη του τίτλου, καθώς αντιμετωπίζεται ως σημαντικό κομμάτι του franchise του Call of Duty και της γενικότερης στρατηγικής της εταιρείας στην αγορά των φορητών συσκευών. Η Activision έκανε την δήλωση στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter.



Όπως βλεπετε και στο Tweet, η εταιρεία τονίζει: “Έχουμε τους καλύτερους fans στον κόσμο και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον τίτλο με νέο περιεχόμενο, δραστηριότητες και updates μακροπρόθεσμα”,

Σε δηλώσεις που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα απο την Microsoft, που επιχειρεί να εξαγοράσει την εταιρεία, ειπώθηκε πως το CoD: Mobile αναπτύχθηκε και είναι ιδιοκτησία της TiMi studios, θυγατρική της Tencent. Το Call of Duty: Mobile, σύμφωνα με τον αμερικανικό κολοσσό, θα αντικατασταθεί σιγά σιγά απο το Warzone: Mobile εκτός Κίνας.

Ο δωρεάν τίτλος Call of Duty: Mobile, κυκλοφόρησε το 2019 και έχει ξεπεράσει τα 650 εκατομμύρια downloads μέχρι τον Μάιο του 2022, σύμφωνα με την Activision.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*