Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon απέλυσε 180 εργαζόμενους του τμήματος gaming

*
Η Amazon προχώρησε στην απόλυση 180 εργαζομένων της, οι οποίοι απασχολούνταν στο τμήμα gaming. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μεταξύ των 180 ατόμων βρίσκονται όλα τα μέλη του καναλιού Crown Channel Twitch, αλλά και η ομάδα Game Growth. Ο στόχος της εταιρείας είναι να εστιάσει τους πόρους της στο Prime Gaming, το οποίο προσφέρει δωρεάν τίτλους και in-game περιεχόμενο, ως κομμάτι της συνδρομής στο Amazon Prime.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο Christoph Hartmann, VP της Amazon Games σε mail που μοιράστηκε με την ιστοσελίδα Aftermath: “ακούμε τα σχόλια των καταναλωτών μας και γνωρίζουμε πως το να προσφέρουμε δωρεάν games κάθε μήνα είναι αυτό που θέλουν περισσότερο, γι’ αυτό και στο εξής θα δίνουμε περισσότερο προσοχή στο Prime. Με αυτήν την αλλαγή στη στρατηγική μας, αλλάζουν και οι ανάγκες μας στο εργατικό δυναμικό, με αποτέλεσμα την απόλυση τουλάχιστον 180 ατόμων”.


Τα game studios της Amazon φαίνεται πως μένουν ανεπηρέαστα από τις απολύσεις αυτές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*