Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon Games ανακοίνωσε νέο The Lord of the Rings MMO

*
Η Amazon Games σε συνεργασία με τη Middle-earth Enterprises, θυγατρική εταιρεία της Embracer Group, έχει αναλάβει την ανάπτυξη ενός νέου MMO που βασίζεται στο franchise του The Lord of the Rings. To studio της Amazon Games Orange, New World, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη δημιουργία του παιχνιδιού, το οποίο θα λανσαριστεί για κονσόλες και PC, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η πλοκή θα εκτυλίσσεται στον κόσμο της Middle-earth και θα περιλαμβάνει γεγονότα βασισμένα στα βιβλία του J.R.R Tolkien. O αντιπρόεδρος της Amazon Games, Christoph Hartmann, δήλωσε πως “δεσμευόμαστε στο προσεχές μέλλον να κυκλοφορήσουμε τίτλους υψηλής ποιότητας, όπως το The Lord of The Rings, αλλά και νέους πρωτότυπους. Η ανάπτυξη του The Lord of the Rings, αποτελεί ένα αρκετά φιλόδοξο εγχείρημα για εμάς και νιώθουμε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Middle-earth Enterprises. Επίσης, σκοπεύουμε να διευρύνουμε την συνεργασία μας με την Embracer Group, πράγμα το οποίο θα γίνει με αφορμή την ανάπτυξη ενός νέου Tomb Raider.


Ο CEO της Embracer Freemode, Lee Guinchard, δήλωσε με βάση τα παραπάνω πως “ο κόσμος της Middle-earth, συνεχίζει μετά από τόσα χρόνια να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς δημιουργούς. Η Amazon Games έχει αποδείξει και στο παρελθόν το πάθος της για τη δημιουργία παιχνιδιών που μπορούν να απευθυνθούν σε όλο τον κόσμο. Προκειμένου να εξυψώσουμε στο έπακρο το συγκεκριμένο τίτλο, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου ώστε το αποτέλεσμα να ενθουσιάσει τους πάντες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*