Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η αναδιάρθρωση της Embracer Group δεν επηρεάζει το νέο Tomb Raider

*
Ως γνωστόν, η Crystal Dynamics που ανήκει στην Embacer Group ετοιμάζει ένα νέο Tomb Raider video game. Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή που ο όμιλος εταιρειών ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης, που θα έχει ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την ακύρωση παιχνιδιών αλλά και απολύσεις προσωπικού. Σίγουρα δεν ήταν λίγοι αυτοί που "φοβήθηκαν" ότι η μπάλα μπορεί να πάρει και το επερχόμενο Tomb Raider, όμως η Crystal Dynamics έσπευσε να καθησυχάσει τους fans. Από την ανάρτησή της στο Twitter φαίνεται ότι δεν επηρεάζεται από τις απολύσεις και τις ακυρώσεις που ετοιμάζει η μητρική της εταιρείας και συνεχίζει κανονικά την ανάπτυξη του Perfect Dark και του νέου Tomb Raider.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*