Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ανάπτυξη εξομοιωτή για το PS2 σταμάτησε λόγω θανατικών απειλών

*
Ο developer του AetherSX2, ενός εξομοιωτή του PlayStation 2 για συσκευές Android, ανακοίνωσε ότι διακόπτει την ανάπτυξη της εφαρμογής λόγω της "ατελείωτης διαδικτυακής πλαστοπροσωπίας, των καταγγελιών, των απαιτήσεων και των απειλών θανάτου που έχει λάβει".

"Το AetherSX2 προοριζόταν πάντα να είναι ένα διασκεδαστικό χόμπι για μένα, όχι με γνώμονα το κέρδος. Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε ένα χόμπι που δεν είναι πλέον διασκεδαστικό", έγραψε ο developer σε μια σύντομη ανάρτηση στον ιστότοπο AetherSX2, ανακοινώνοντας την αναστολή της ανάπτυξης. "Ευχαριστώ όλους όσοι δεν ήταν συμπεριφέρθηκαν άθλια τον τελευταίο χρόνο".


Πριν από το AetherSX2, ουσιαστικά η μόνη επιλογή εξομοίωσης για άτομα που ήθελαν να παίξουν παιχνίδια του PS2 σε συσκευές τους Android ήταν το DamonPS2. Ωστόσο, όλοι εκτιμούσαν το AetherSX2 ως εναλλακτική λύση επειδή οι υπεύθυνοι του DamonPS2, μιας κερδοσκοπικής εφαρμογή κλειστού κώδικα, κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν τον πηγαίο κώδικα από την ομάδα πίσω από τον δωρεάν εξομοιωτή ανοιχτού κώδικα PCXS2.

Οδηγώντας στην απόφαση του developer να διακόψει την ανάπτυξη του AetherSX2, οι χρήστες r/EmulatiotnonAndroid subreddit εξέφρασαν ανησυχία για την πίεση που αντιμετώπισε και τις εκατοντάδες απαιτήσεις από το κοινό.

Το AetherSX2 παραμένει διαθέσιμο για download.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*