Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ακύρωσε το developer account της Epic Games και η κόντρα φουντώνει για τα καλά

*
Η κόντρα της Epic Games με την Apple περνάει σε νέα φάση. Όπως φαίνεται, τα πλάνα της πρώτης να κυκλοφορήσει το δικό της third-party app store για το iOS στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς η Apple διέκοψε τη λειτουργία του σχετικού developer account. Σε ανάρτησή της η Epic Games κοινοποίησε μια επιστολή που έλαβε από τους δικήγόρους της Apple, που δεν πιστεύει ότι η Epic Games θα συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμφωνία των δύο εταιρειών, λέγοντας πως η δημιουργός του Fortnite είναι "επιβεβαιωμένα αναξιόπιστη".

Η Apple υποστηρίζει πως είχε το δικαίωμα να προχωρήσει μονομερώς σε αυτή την κίνηση και ο CEO της Epic Games, Tim Sweeney φέρεται να δήλωσε πως η εταιρεία του μπορεί ακόμα και να φέρει το Fortnite σε iOS μέσω άλλου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το σίριαλ σιγουρα δεν έχει λάβει τέλος και βεβαίως όλες οι δηλώσεις του Sweeney αυτό το διάστημα έριχναν λάδι στη φωτιά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*