Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple θα καρπώνεται το 30% από τις αγορές NFTs στην πλατφόρμα της

*
Η Apple ανανέωσε τις οδηγίες για τα apps της, σύμφωνα με τις οποίες πλέον η εταιρεία θα λαμβάνει το 30% όλων των πωλήσεων NFTs στην πλατφόρμα της.

Όπως εντοπίστηκε από το Mobilegamer.biz, οι νέες οδηγίες της Apple θα επιτρέψουν την πώληση NFTs, αλλά μόνο με τη χρήση αγορών εντός εφαρμογής, κάτι θα απαιτήσει από τους πωλητές να δίνουν στην Apple το 30% των εσόδων τους.


Οι οδηγίες αναφέρουν ότι τα apps μπορούν να χρησιμοποιούν αγορές εντός εφαρμογής με σκοπό την πώληση και την πώληση υπηρεσιών που σχετίζονται με NFTs. Οι εφαρμογές είναι δυνατό να επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν τα δικά τους NFT, υπό την προϋπόθεση ότι η μέσω της ιδιοκτησίας τους δεν ξεκλειδώνουν χαρακτηριστικά ή λειτουργίες εντός της εφαρμογής.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι όσοι αγόρασαν NFTs θα μπορούσαν να τα δουν σε μια εφαρμογή, αλλά αν ξεκλειδώσουν περιεχόμενο σε ένα παιχνίδι – όπως ένας νέος χαρακτήρας ή κοστούμι – θα θεωρηθεί πως πρόκειται για αγορά εντός των εφαρμογών και η Apple θα απαιτήσει το μερίδιό της.

Ακόμα, οι αναφέρουν ότι οι εφαρμογές μπορούν να επιτρέπουν στους χρήστες να περιηγούνται σε συλλογές NFTs που ανήκουν σε άλλους, υπό την προϋπόθεση ότι οι εφαρμογές δεν περιλαμβάνουν πλήκτρα, links ή άλλες προτροπές που κατευθύνουν τους πελάτες σε μηχανισμούς αγορών εκτός από αγορές εντός της εφαρμογής.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*