Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Atari έφτασε σε συμφωνία για την εξαγορά της Nightdive Studios

*
Η Atari αναμένεται να ολοκληρώσει την εξαγορά της Nightdive Studios μέσα στον Απρίλιο του 2023, έναντι 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ποσό θα πληρωθεί κατά το ήμισυ σε μετρητά και τα εναπομείναντα 5 εκατομμύρια δολάρια θα παραχωρηθούν υπό τη μορφή μετοχών της Atari.

Η Nightdive ιδρύθηκε το 2012 από πρώην developers της Sony Online Entertainment, τους Stephen και Alix Kick. Στο βιογραφικό της έχει remasters και ports παλαιών τίτλων όπως Turok Dinosaur Hunter, Turok 2: Seeds of Evil, Forsaken Remastered, Doom 64, Quake, Shadow Man Remastered, PowerSlave Exhumed και System Shock: Enhanced Edition. Αυτήν την περίοδο έχει στα σκαριά τα remasters των System Shock 2, Rise of the Triad και SiN.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*