Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bandai Namco αλλάζει το όνομα της Ms. Pac-Man σε Pac-Mom λόγω διαμάχης περί πνευματικών δικαιωμάτων

*
H Bandai Namco μεταμόρφωσε την Ms. Pac-Man σε Pac-Mom στο παιχνίδι, Bandai Namco’s Arcade Archives: Pac-Land. Η αλλαγή αυτή πιθανώς οφείλεται σε μια διαμάχη περί πνευματικών δικαιωμάτων που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ο χρήστης του Twitter, Nick C, παρατήρησε την αλλαγή και την μοιράστηκε στο διαδίκτυο και θα δείτε ότι η Ms. Pac-Man γνωστή για τον κόκκινο φιόγκο και τις κόκκινες μπότες, έχει αντικατασταθεί από την Pac-Mom που φοράει ροζ γόβες, καπέλο και γάντια.

H αλλαγή αυτή πραγματοποιήθηκε, καθώς το 2019 υπήρξε μια αγωγή μεταξύ των Bandai Namco και AtGames. Η ιαπωνική εταιρεία έχει ισχυριστεί ότι η AtGames ενεπλάκη στις συζητήσεις με τους αρχικούς δημιουργούς της Ms. Pac-Man για να αγοράσουν τα δικαιώματα. Οι δημιουργοί ήταν επτά συμφοιτητές του MIT, γνωστοί και ως General Computer Corporation.

Έτσι λοιπόν η AtGames δημιούργησε το Ms. Pac-Man mini arcade cabinet, κάτι για το οποίο η Bandai Namco δεν έδωσε ποτέ την άδεια. Ωστόσο η AtGames έκανε μια συμφωνία με την GCC για να αγοράσει τα δικαιώματα, που σημαίνει ότι αν η Bandai Namco κυκλοφορήσει οτιδήποτε έχει να κάνει σχέση με την Ms. Pac-Man θα χρωστάει στην AtGames, την εταιρεία που προσπάθησε να κάνει μήνυση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*