Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bandai Namco απέρριψε πρόταση για ένα 2D pixel art Metroidvania εμπνευσμένο από το Dark Souls 3

*
Η Bandai Namco απέρριψε ένα 2D pixel art Metroidvania, που θύμιζε το Dark Souls 3 της From Software. Τα νεά έρχονται από τον καλλιτέχνη Thomas Feichtmeir, που δημοσίευσε artwork το οποίο χρησιμοποίησε για να πείσει την εταιρεία πριν από έξι χρόνια, όμως πλέον έχει λήξει το NDA. Στο βιογραφικό του Feichtmeir υπάρχει και το Blasphemous, επίσης Metroidvania, εμπνευσμένο από τα παιχνίδια Dark Souls. Βεβαίως, όπως σημειώνει δημοσίευμα του Eurogamer, υπάρχουν πολλά Metroidvania games επηρεασμένα από τη δημοφιλή σειρά της From Software, όπως τα Salt and Sanctuary, Death's Gambit, Dead Cells κλπ.

Το artwork για το οποίο γίνεται λόγος παρουσιάζει έναν ιππότη που μάχεται το εμβληματικό boss, Dancer της Boreal Valley.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*