Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Behaviour Interactive αποκάλυψε το Jurassic World Primal Ops (trailer)

H Behaviour Interactive, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Dead by Daylight, αποκάλυψε ένα νέο παιχνίδι για φορητές συσκευές, το Jurassic World Primal Ops. Είναι ένα free-to-play action-adventure game, στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να διασφαλιστεί η ειρήνη ανάμεσα σε ανθρώπους και δεινόσαυρους. Μάλιστα θα χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους στη μάχη για να σώσουν τους δεινόσαυρους από τους εχθρούς τους και στη συνέχεια θα πολεμησουν στο πλάι τους. Μια ιδέα από τη δράση θα μπορέσετε να πάρετε στο trailer που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Η κυκλοφορία του σε iOS και Android αναμένεται σύντομα, ίσως και να συνδυαστεί με την πρεμιέρα της ταινίας Jurassic Park Dominion, που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*