Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bethesda ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο πως έχει πέσει με τα μούτρα στο The Elder Scrolls 6

*
Με μία τυπική ανάρτηση στα social media, η Bethesda Game Studios ανακοίνωσε πως προχωράει σε φουλ ρυθμούς με την ανάπτυξη του The Elder Scrolls 6. Η γνωστή εταιρεία ανέβασε ένα μήνυμα στα προφίλ της για τον εορτασμό των 30 ετών από την κυκλοφορία του The Elder Scrolls και πλέον σημειώνει πως εργάζεται πυρετωδώς για το νέο μέρος του franchise.

Τον Αύγουστο, η ομάδα είχε σημειώσει πως το νέο παιχνίδι είχε βγει από τη φάση pre-production και πλέον φαίνεται πως έχει πέσει με τα μούτρα στην ανάπτυξή του. Το post ανέφερε ακόμη τα TES: Castles και Creations του Skyrim που υποστηρίζονται ακόμη, ενώ έδειξε πως η ομάδα πιστεύει αρκετά στα επόμενα πολλά χρόνια της σειράς.


Μόλις ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του, η Bethesda Game Studios θα εστιάσει στο Fallout 5, που εκτιμάται πως θα βγει στην αγορά σχεδόν 15 χρόνια μετά το τελευταίο single player κομμάτι της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*