Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bethesda ξεκίνησε το rollout του The Elder Scrolls: Castles

*
Η Bethesda, επιτέλους, ανακοίνωσε και επίσημα το The Elder Scrolls: Castles, ένα παιχνίδι για φορητές συσκευές που θυμίζει το Fallout Shelter. Το The Elder Scrolls: Castles έγινε διαθέσιμο "σιωπηλά", σε έκδοση early access το September 2023 για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν μέχρι τον Δεκέμβριο. Τώρα έχει ξεκινήσει το rollout του για Android και iOS, είναι free-to-play και υποστηρίζει in-app purchases.

Οι παίκτες θα πρέπει να διαχειριστούν και να επεκτείνουν το κάστρο τους, όπως επίσης να εκπληρώνουν τα αιτήματα των υπηκόων τους και να χειρίζονται διπλωματικά τις σχέσεις με τα γειτονικά βασίλεια. Υπάρχουν επίσης "επικές αποστολές" που πρέπει να ολοκληρώσετε στέλνοντας ήρωες έτοιμους για μάχη.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*