Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η BioWare επιβεβαίωσε απολύσεις και αλλαγή studio για το Star Wars: The Old Republic

*
Ο γενικός διευθυντής της BioWare, Gary McKay, μίλησε για την αλλαγή studio στην ανάπτυξη του Star Wars: The Old Republic, αλλά και τις απολύσεις που έχουν προγραμματιστεί. Το στέλεχος σημείωσε πως ο τίτλος μεταφέρεται σε τρίτη ομάδα ανάπτυξης, καθώς και το γεγονός ότι κάποιοι συνεργάτες του θα χάσουν τη δουλειά τους.  Το παιχνίδι μεταφέρεται πλέον στην Broadsword Online Games (Ultima Online, Dark Age of Camelot), καθώς η BioWare θέλει να εστιάσει στην ανάπτυξη των νέων Mass Effect και Dragon Age. «Δυστυχώς τέτοιες αποφάσεις δεν παίρνονται ελαφρά την καρδία, αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της μετάβασης», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ για την αλλαγή developer τόνισε πως «είμαστε σίγουροι ότι η αλλαγή γίνεται για το καλό του παιχνιδιού και της κοινότητας και ξέρουμε πως ο τίτλος είναι πλέον σε πολύ καλά χέρια». Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*