Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard απαντάει στις φήμες για την προσθήκη του Diablo IV στο Xbox Game Pass

*
Οι εικασίες για την κυκλοφορία του Diablo IV στο Xbox Game Pass έλαβαν τέλος, αφού η Blizzard επιβεβαίωσε πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στα σχέδιά της.

Ο Rod Fergusson, υπεύθυνος του franchise, παραδέχτηκε πως δέχεται αναρίθμητες ερωτήσεις σχετικά με τη διάθεση του Diablo IV στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft. Σε Tweet όπου αναφέρεται στην επικείμενη διάθεση της Early Access beta του τίτλου, ο Fergusson δήλωσε πως η εταιρεία δεν σκοπεύει να τον κυκλοφορήσει στο Game Pass, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα το κάνει και ποτέ. Για την ώρα όμως, φαίνεται απίθανο.

Εφόσον ολοκληρωθεί η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Μεταξύ 17 και 19 Μαρτίου 2023, θα τρέξει η closed beta για όσους έχουν προ-παραγγείλει τον τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*