Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard ετοιμάζει αλλαγές στο Overwatch 2 μετά την πρώτη εβδομάδα της beta

*
H Blizzard αποκάλυψε τις αλλαγές που θα πραγματοποιήσει στο Overwatch 2, έπειτα από την πρώτη εβδομάδα της beta του τίτλου. Εννοείται ότι το feedback των παικτών έχει συμβάλει στη διαμόρφωση των πλάνων της εταρείας.

Για αρχή, εντός της εβδομάδας θα κυκλοφορήσει ένα νέο patch, που θα φέρει αλλαγές στο balancing των ηρώων. Μάλιστα, για να υπάρχει όλο και μεγαλύτερη αίσθηση ισορροπίας, η ομάδα ανάπτυξης προτίθεται να προσθέσει ακόμα περισσότερους support heroes, από το υπάρχον roster. Αυτοί θα λάβουν νέες και ανανεωμένες ικανότητες κατά τη διάρκεια του beta test, όμως το πιο πιθανό είναι πως αυτά τα υλοποιηθούν στην επόμενη δοκιμαστική φάση.


Η beta του Overwatch 2 θα τρέξει ως τις 17 Μαΐου και προς το παρόν πρόσβαση έχουν οι κάτοχοι PC. Η Blizzard αναφέρει ότι σκοπεύει να προσθέσει και τους κατόχους κονσολών σε μελλοντικά tests.

H προφέρει πρόσβαση στο 5v5 PvP mode, στο Push Mode, στο Ping System, τέσσερεις ανανεωμένους ήρωες (Orisa, Doomfist, Bastion, Sombra), έναν νέο ήρωα (Sojourn), όλους τους χάρτες του πρώτου παιχνιδιού αλλά και τέσσερεις νέους (Circuit Royal, Midtown, Toronto και Rome).

Μην περιμένετε να δείτε τα Fire and Medal systems στο Overwatch 2, αλλά έναν νέο πίνακα για το σκορ, που μοιάζει με εκείνον άλλων games και sports. Εκεί θα παρουσιάζονται τα στατιτικά των παικτών, όπως eliminations, assists, deaths, damage, damage mitigated και healing σε πραγματικό χρόνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*