Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bloober Team δεν θα πει όχι σε ένα νέο Silent Hill

*
Όπως δείχνουν τα πράγματα, η Bloomer Team, εταιρεία ανάπτυξης του remake του Silent Hill 2 δεν σκοπεύει να απορρίψει μια νέα πρόταση από την Konami, σύμφωνα με δημοσίευμα του IGN.

Το IGN μίλησε με τον CEO της Bloomer Team, Piotr Babieno σχετικά με το μέλλον της εταιρείας μετά την κυκλοφορία του Silent Hill 2 Remake. Ο Piotr Babieno δήλωσε πως η ομάδα εστιάζει στην ανάπτυξη του remake, ωστόσο δεν σκοπεύει να απορρίψει μια πρόταση από την Konami για την ανάπτυξη ενός νέου Silent Hill, προϊδεάζοντας πως η Konami δείχνει το ενδιαφέρον να συνεργαστούν ξανά.

Ο Piotr Babieno μίλησε σχετικά με την φήμη που έχει δημιουργήσει η Konami τα τελευταία χρόνια, συγκεκριμένα δήλωσε: “Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι στην Konami, αν και δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες πιστεύω ότι κατανοούν πως δουλεύει η βιομηχανία. Έχουν έρθει από εταιρείες που έχουν εργαστεί σε μεγάλα projects και είμαι σίγουρος ότι πράττουν σωστά επιλέγοντας τους συνεργάτες τους, με βάση τα projects. Μπορώ να κατανοήσω γιατί ο κόσμος είναι κάπως θυμωμένος με την Konami για όσα προηγήθηκαν, ωστόσο θα ήθελα να πω το εξής, δώστε τους λίγο χρόνο γιατί γνωρίζουν καλά το τι κάνουν”.


Το remake του Silent Hill 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*