Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bloober Team φέρεται να τα... χώνει στην Konami για το πρόσφατο trailer του Silent Hill 2

*
Ο πρόεδρος της Bloober Team λέει ότι το νεότερο trailer της Konami για το Silent Hill 2 δεν αντιπροσωπεύει με ακρίβεια το παιχνίδι που αναπτύσσει το studio. To "Combat Reveal Trailer" προβλήθηκε στο πλαίσιο του PlayStation State of Play τον περασμένο Ιανουάριο, όμως η υποδοχή από πλευράς του κοινού δεν ήταν και τόσο θερμή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πολωνικό κανάλι Inwestorzy.tv- με το σχετικό video να έχει κατέβει, όπως το εντόπισε και το "απομαγνητοφώνησε" το Eurogamer Poland- ο πρόεδρος της Bloober Team, Piotr Babieno ρωτήθηκε σχετικά με τις αντιδράσεις του κόσμου στο trailer.


Ο Babieno απάντησε ότι το τελευταίο trailer δεν ήταν αντιπροσωπευτικό του παιχνιδιού στο οποίο εργάζεται η Bloober Team και ότι κατανoόεί τα αρνητικά σχόλια για αυτό.

"Έγραψα μόνος μου αυτά τα αρνητικά σχόλια", φέρεται να αστειεύτηκε ο Babieno, λέγοντας: "Με κάθε σοβαρότητα, δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πλευρά του μάρκετινγκ".

Αναφερόμενος στην Konami, πρόσθεσε: "Αυτό είναι εξ ολοκλήρου ευθύνη του συνεργάτη μας. Σίγουρα αυτό το trailer δεν αντικατοπτρίζει το πνεύμα του παιχνιδιού".

"Δεν είναι το πνεύμα ούτε αυτού που ήταν ούτε αυτό που δημιουργούμε τώρα. Προσπαθούμε να αντικατοπτρίσουμε πλήρως αυτό το ρομαντικό όραμα για το παιχνίδι, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του πριν από 22 χρόνια".

"Πιστεύουμε ότι όταν οι παίκτες δουν το πραγματικό gameplay, το πραγματικό παιχνίδι, θα το κρίνουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*