Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bungie κέρδισε την αγωγή κατά παίκτη του Destiny 2 για ρατσιστικά σχόλια και απειλές προς υπαλλήλους

*
H Bungie, ομάδα ανάπτυξης της σειράς Destiny, κέρδισε την αγωγή κατά ενός παίκτη που επαναλαμβανομένως απειλούσε και παρενοχλούσε εργαζόμενό της. Το 2022, ένας εκ των community managers της Bungie μοιράστηκε artwork του UhMayyze, που περιγράφεται ως "ταλαντούχος μαύρος fan και δημιουργός του Destiny 2 fan works", ως μέρος της σειράς "My Destiny 2 Story".

Μετά την αποκάλυψη του artwork, ένας παίκτης του Destiny 2 ξεκίνησε μια εκστρατεία μίσους κατά του community manager.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο παίκτης με το όνομα Comer άφησε στον community manager απαράδεκτα ηχητικά μηνύματα, με ένα από αυτά να ζητάει από τον εργαζόμενο να πείσει την Bungie να δημιουργήσει επιλογές στο παιχνίδι όπου μόνο persons of colour να μπορούσαν να πεθάνουν.

Επιπλέον, ο Comer χρησιμοποίησε έναν ανώνυμο αριθμό για να παραγγείλει πίτσα στο σπίτι του εργαζομένου για να αποδείξει ότι ξέρει που μένει. Επιπλέον, για να φουντώσει την ένταση μεταξύ του εργαζομένου με του ντελιβερά, ζήτησε από τον δεύτερο να χτυπήσει την πόρτα τουλάχιστον 5 φορές δυνατά, ενώ παράλληλα ζήτησε και cash-on-delivery.

Λόγω των παραπάνω περιστατικών, ο εργαζόμενος έφυγε για λίγο καιρό από την θέση του community manager, ενώ η εταιρία κατευθείαν εσπευσε να βοηθήσει και να τον προστατέψει. Μόλις κατάλαβε πως ο Comer βρίσκεται πίσω από όλα αυτά, έκανα μήνυση, κερδίζοντας την και οδήγησε τον Comer να πληρώσει κοντά στα 500.000 δολάρια για τις πράξεις του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*