Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom εξαγόρασε τη Swordcanes, με προϋπηρεσία στο Street Fighter 6 και στο Final Fantasy 16

*
Η Capcom εξαγόρασε τη Swordcanes, ένα υποστηρικτικό studio που το προηγούμενο διάστημα εργάστηκε στα Street Fighter 6, Final Fantasy 16 και Hi-Fi Rush. Βασική δουλειά της Swordcanes είναι η δμιουργία CG assets και animations. Στο βιογραφικό της υπάρχει επίσης η σειρά Monster Hunter, ενώ βοήθησε και τη Bandai Namco στη μοντελοποίηση χαρακτήρων για το New Pokemon Snap. Στην ιστοσελίδα της Swordcanes αναφέρεται πως το studio ειδικεύεται σε 3D character modeling, 3D environment creation, 3D animation και 2D animation.

"Η δύναμη των Swordcanes έγκειται στην τεχνολογία δημιουργίας γραφικών 3D για video games και το στούντιο έχει εργαστεί σε σημαντικούς τίτλους της Capcom στο παρελθόν. Ως εκ τούτου, η Capcom αποφάσισε να κάνει το studio θυγατρική της εξ ολοκλήρου για να ενισχύσει βιώσιμα τις αναπτυξιακές και τεχνολογικές του ικανότητες", δήλωσε εκπρόσωπος της Capcom.


Παράλληλα με την ανακοίνωσή της, η Capcom ισχυρίστηκε επίσης ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιτύχει 11 συνεχόμενα χρόνια με αύξηση των λειτουργικών κερδών της.

“Το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2023, το τμήμα Digital Contents της Capcom πούλησε 13,5 εκ. αντίτυπα video games, ξεπερνώντας τα 11,7 εκ. αντίτυπα την ίδια περίοδο το περασμένο έτος".

Σημαντική συμβολή είχε σίγουρα το Street Fighter 6.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*