Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom ενδεχομένως να αναβιώσει παλαιότερες σειρές video games

*
Κατά την διάρκεια ενός Q&A που αφορούσε επενδυτές, η Capcom πρότεινε την αναβίωση κάποιων από τα ΙΡ της που δεν έχουν ανανεωθεί εδώ και πολύ καιρό. Άλλωστε, η εταιρεία έχει μια εκ των μεγαλύτερων συλλογών από original IPs στον χώρο.

Παρόλα αυτά, ενώ τα blockbuster franchises όπως τα Resident Evil, Devil May Cry λαμβάνουν νέα sequels ή/ και remasters/remakes, κάποια παλαιότερα ΙΡ όπως τα Lost Planet, Okami, Dino Crisis, Power Stone δεν έχουν δει νέο παιχνίδι εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Όταν ερωτήθηκε η εταιρεία συγκεκριμένα για τα παραγκωνισμένα ΙΡ της, απάντησε: «Αυτή την στιγμή σχεδιάζουμε μια στρατηγική βασισμένη στα δεδομένα που λαμβάνουμε από την αγορά. Προχωρώντας μπροστά, θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε υπόψην τις επιθυμίες των πελατών μας όσο σχεδιάζουμε ποιοι τίτλοι θα κυκλοφορήσουν.»

Η Capcom ανακοίνωσε το 2020 το Pragmata, το οποίο είναι το πρώτο original IP εδώ και 10 χρόνια. Θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και θα είναι το πρώτο νέο IP της Capcom από το Dragon’s Dogma του 2012.


Ο Ryozo Tsujimoto, στέλεχος της εταιρείας είχε δηλώσει το 2019 πως δεν σκοπεύουν να παρατήσουν τις ιδέες για νέα ΙΡ, ανεξάρτητα αν τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει έντονο βάρος στις σειρές Monster Hunter και Resident Evil.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*