Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom ρωτάει τους παίκτες ποια IPs να αναστήσει, από Okami έως Dino Crisis

*
Μέσω της ιστοσελίδας Capcom Town, η δημοφιλής εκδότρια εταιρεία Capcom δημοσίευσε ένα ερωτηματολόγιο με τίτλο “Super Elections”. Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει δέκα ερωτήσεις διαφόρων ειδών, με σκοπό να μάθει τη γνώμη των παικτών σχετικά με την αναβίωση παλιών σειρών.

Για ορισμένες σειρές όπως Dino Crisis, Okami, Onimusha, Dead Rising, Darkstalkers, Breath of Fire, Mega Man, Ghosts 'n Goblins, Resident Evil και Monster Hunter, η Capcom ρωτάει τους παίκτες αν θα ήθελαν να δουν κάποιο sequel ή spin-off. Στη λίστα περιλαμβάνονται IP όπου υπάρχει ζωή, κυρίως τα Resident Evil και Monter Hunter, μαζί με εντελώς ξεχασμένες σειρές όπως Breath of Fire και Okami.


Σε άλλο σημείο του ερωτηματολογίου, η Capcom ρωτάει τους παίκτες αν θα ήθελαν να δουν remake παλαιών τίτλων με τεχνολογία του σήμερα, συμπεριλαμβάνοντας παιχνίδια όπως Rival Schools, τριλογίες Mega Man και Onimusha, Ace Attorney, Breath of Fire και άλλα.
Κάθε άτομο που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο θα συμμετέχει και σε μια κλήρωση για τρία αντικείμενα: ένα σετ ξύλινων εμβλημάτων, έναν κατάλογο με key art από τα παιχνίδια και ένα σετ Capcom Hanafuda.

Είναι ενδιαφέρον που η Capcom ρωτάει τόσο για sequels και spin-offs, όσο και για remakes, σε μια κίνηση να ζυγίσει το ενδιαφέρον του κοινού μετά τις επιτυχίες των πρόσφατων Resident Evil remakes. Πρόσφατα, διέρρευσε πως η Capcom αναπτύσσει πέντε τίτλους Resident Evil, ανάμεσα στα οποία ενδεχομένως να βρίσκεται ένα remake του πρώτου τίτλου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*