Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom θα επαναφέρει το ray tracing στα Resident Evil 2 και Resident Evil 3 στο Steam

*
Η Capcom πήρε θέση σχετικά με τα πρόσφατα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Resident Evil 2 και Resident Evil 3 στο Steam, που είχαν ως αποτέλεσμα να αφαιρεθούν από τα παιχνίδια οι επιλογές για τις ρυθμίσεις των ray tracing και 3D audio.

Σύμφωνα με τους χρήστες του Steam, οι επιλογές των ray tracing και 3D audio αφαιρέθηκαν μετά το πρόσφατο update που επηρέασε και την λειτουργία του HDR. Όπως ανακοίνωσε η Capcom, μέσω του Twitter η εταιρεία γνωρίζει για τα τεχνικά θέματα και εξετάζει τις πιθανές λύσεις για να επαναφέρει τις επιλογές του ray tracing στο μενού και στις επιλογές των presets. Αντίστοιχα και οι επιλογές για το 3D audio θα λάβουν τις κατάλληλες διορθώσεις, αλλά δεν θα συμπεριληφθούν στο επόμενο update.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*