Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom θέλει να μάθει ποιο Resident Evil remake θέλετε να είναι το επόμενο

*
Η Capcom δημοσίευσε μια νέα έρευνα, μέσω της οποίας ζητάει από τους παίκτες ποιο Resident Evil remake θέλουν να είναι το επόμενο. Το κύριο μέρος της έρευνας έχει να κάνει με τα διάφορα κανάλια του Resident Evil στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κατά πόσο οι χρήστες ασχολούνται με αυτά και καταλήγει ρωτώντας αν υπάρχουν άλλα παιχνίδια Resident Evil τα οποία επιθυμούν να τα δουν σε μορφή remake.

Τα τελευταία χρόνια, η Capcom έχει κυκλοφορήσει τα remakes των Resident Evil 2, 3 και 4. Όλα είχαν "θερμή" αποδοχή εκ μέρους των κριτικών και των παικτών.


Οι περισσότερες κυκλοφορίες ήταν πιστές στο αρχικό υλικό, υπήρξαν μόνο λίγες αντιδράσεις για το Resident Evil 3 Remake, λόγω της τροποποίησης μέρους του περιεχομένου του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*