Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom τοποθετείται για το ενδεχόμενο πρότασης εξαγοράς από τη Microsoft

*
Η συμφωνία εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά το πράσινο φως από τη βρετανική CMA και η αμερικανική εταιρεία πιθανό να σκέφτεται ήδη τον επόμενο στόχο της. Δεν αποκλείεται αυτός να είναι η Capcom, δημιουργός των Resident Evil και Monster Hunter, όμως η εταιρεία δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg, ο COO της Capcom Haruhiro Tsujimoto ρωτήθηκε ποια θα ήταν η θέση της εταιρείας αν η Microsoft ερχόταν με μια συμφωνία εξαγοράς.


"Θα αρνιόμουν ευγενικά την προσφορά, γιατί πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να ήμασταν ισότιμοι εταίροι", δήλωσε ο Tsujimoto.

Ακόμα, ο Tsujimoto δήλωσε ότι η Capcom δεν ενδιαφέρεται να εξαγοράσει άλλες εταιρείες σημειώνοντας ότι, "αντί να εξαγοράσουμε μια άλλη εταιρεία, προτιμούμε την οργανική ανάπτυξη". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*