Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε 5 νέα projects: νέα games The Witcher, Cyberpunk και το νέο IP Hadar

*
Με ένα απλό κείμενο που ανέβασε στα social media, η CD Projekt RED ανακοίνωσε πέντε νέα παιχνίδια που ετοιμάζει για τους κόσμους των The Witcher και Cyberpunk, αλλά και ένα νέο IP με κωδική ονομασία Hadar.

Ας δούμε τις ανακοινώσεις επιγραμματικά, όπως ακριβώς έγιναν, με την ελπίδα να γίνουμε σοφότεροι τους επόμενους (αρκετούς;) μήνες.
1) Orion είναι η κωδική ονομασία του επόμενου Cyberpunk game. Τα γεγονότα του θα πηγαίνουν τη σειρά ένα βήμα πιο πέρα και θα συνεχίζουν την εξερεύνηση σε αυτό το σκοτεινό σύμπαν
2) Polaris είναι η κωδική ονομασία του επόμενου The Witcher game που είναι σε φάση pre-production. Πρόκειται για το ξεκίνημα ενός νέου saga με στόχο να κυκλοφορήσουν άλλα δύο Witcher games μετά το Polaris, άρα να έχουμε μια νέα τριλογία τίτλων.
3) Το Canis Majoris είναι ένα νέο Witcher game πέραν της νέας saga. Θα αναπτυχθεί από εξωτερικό συνεργάτη με εμπειρία πάνω στα παιχνίδια της σειράς The Witcher.
4) Το Sirius είναι το νέο game της Molasses Flood που μας ταξιδεύει στο σύμπαν του The Witcher και δημιουργείται σε συνεργασία με την CD Projekt RED. Θα είναι διαφορετικό από τις προηγούμενες παραγωγές και θα προσφέρει multiplayer gameplay πέραν της single player εμπειρίας και του campaign γεμάτου quests.
5) Τέλος, το Hadar είναι η κωδική ονομασία ενός τρίτου, νέου IP, που δημιουργείται από το μηδέν από το πολωνικό studio. Βρίσκεται στα αρχικά στάδια σχεδιασμού, που σημαίνει πως ακόμη απέχει αρκετά χρόνια μακριά.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*