Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt Red διαψεύδει τις φήμες ότι αναζητά αγοραστή

*
Η CD Projekt Red, δημιουργός του Cyberpunk 2077 και της σειράς The Witcher δεν αναζητά αγοραστή, σύμφωνα με τον απερχόμενο CEO της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Parkiet ο Adam Kiciński, ο οποίος άφησε τη θέση του CEO την 1η Ιανουαρίου και πλέον έχει τον ρόλο του Chief Strategy Officer, μίλησε για τις φήμες που θέλουν την εταιρεία να ψάχνει αγοραστή.

"Αυτά είναι απλώς φήμες. Είχαμε πάντα μια σαφή θέση, βασισμένη στους κανονισμούς που περιλαμβάνονται στο καταστατικό", είπε ο Kiciński.


"Δεν μας ενδιαφέρει να ενταχθούμε σε κάποια μεγαλύτερη οντότητα. Δουλέψαμε όλη μας τη ζωή για να φτάσουμε στη θέση που είμαστε τώρα. Και πιστεύουμε ότι σε λίγα χρόνια θα είμαστε ακόμα μεγαλύτεροι και πιο δυνατοί. Έχουμε φιλόδοξα σχέδια και είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε. Εκτιμούμε την ανεξαρτησία μας".

Επίσης, πρόσθεσε ότι, "Η ανεξαρτησία είναι πραγματικά ελκυστική, είναι ένα είδος ελευθερίας".

Ο Kiciński αναφέρθηκε και στις δυνατότητες της εταιρείας να πραγματοποιήσει δικές της εξαγορές το 2024, λέγοντας: "Δεν σχεδιάζουμε εξαγορές αυτή τη στιγμή. Φυσικά, είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες που θα μπορούσαν να επιταχύνουν την υλοποίηση της στρατηγικής μας. Δεν μας ενδιαφέρουν όμως αγορές που θα στοχεύουν μόνο στην ένταξη των εξαγορασθέντων εταιρειών στον όμιλό μας και στην ενοποίηση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων. Δεν βλέπουμε αξία σε αυτό". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*