Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt Red ξεκινά την ανάπτυξη του The Witcher 4 έχοντας ως προτεραιότητα το expansion του Cyberpunk 2077

*
Η CD Projekt Red γνωστοποίησε ότι ολοκλήρωσε τη φάση μελέτης του The Witcher 4, δηλώνοντας έτοιμη να ξεκινήσει την ανάπτυξή του. Τα παραπάνω τα έκανε γνωστά στο πλαίσιο της παρουσίασης των νεότερων οικονομικών αποτελεσμάτων της, με τον CEO Adam Kicinski να αποκαλεί τον τίτλο ως το πρώτο παιχνίδι της καινούργιας εποχής του The Witcher. Είναι λοιπόν πιθανό να μην φέρει το όνομα The Witcher 4, αλλά ένα εντελώς διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον η ανάπτυξή του δεν έχει ξεκινήσει ακόμα είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετά χρόνια υπομονή για να το δούμε.

Σύμφωνα με την CD Projekt Red, προτεραιότητά της θα παραμείνει το paid expansion του Cyberpunk 2077 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023. Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των developers της εστιάζει αυτόν τον καιρό την προσοχή του στην ανάπτυξη του επιπρόσθετου περιεχομένου του open-world action-adventure RPG της. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα προοδεύει η ιστορία του παιχνιδιού. Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*