Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Crystal Dynamics απαγορεύει σε lead designer του Marvel’s Avengers να εκπροσωπεί το παιχνίδι στον Τύπο

*
Ο Brian Waggoner, ήταν system designer στο Marvel’s Avengers της Crystal Dynamics. Από τον Ιανουάριο του 2022, η εταιρεία τον έκανε lead designer για το περιεχόμενο που θα ακολουθούσε το λανσάρισμα.

Μια σειρά από προσβλητικά Tweets του παρελθόντος, έφεραν τον Waggoner στην πολύ δύσκολη θέση να απολογηθεί δημοσίως, ενώ ταυτόχρονα η Crystal Dynamics τον τιμώρησε.


Ως αποτέλεσμα των Tweets του, το studio ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Twitterπως ο Waggoner δεν θα εκτελεί πλέον χρέη εκπροσώπου τύπου για το παιχνίδι. Στο παρακάτω Tweet μπορείτε να διαβάσετε και την απολογία του lead designer.

Τα Tweets για τα οποία κατηγορήθηκε ο Waggoner έχουν αφαιρεθεί αλλά έχουν αναρτηθεί σε άλλα forum από τρίτους. Τα σχόλια που είχε κάνει το 2010 και το 2014 ο Waggoner σε αυτά τα Tweets ήταν είτε ρατσιστικά, είτε προσέβαλλαν άμεσα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, καθώς και άλλα μυστηριώδη σχόλια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*