Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η developer του Abandoned προσέγγισε την Konami για να λυθεί η παρεξήγηση με το Silent Hill

*
Η developer του Abandoned αναφέρει ότι προσέγγισε την Konami, publisher του Silent Hill. Μιλώντας στον δημοσιογράφο Colin Moriarty παρουσιαστή του PlayStation podcast Sacred Symbols+, ο developer Hasan Kahraman, δήλωσε ότι επικοινώνησε με την ιαπωνική εταιρεία, έπειτα από τις φήμες ότι το project συνδέεται με το γνωστό horror franchise.

"Τους προσέγγισα, τόνισα πως ο λόγος ήταν επειδή το κοινό πίστευε ότι πρόκειται για το Silent Hill. Ο έλεγχος της κατάστασης ξέφυγε και όταν είσαι τόσο μικρός developer, δεν είχες ποτέ τόσο μεγάλο κοινό, δεν έχεις εμπειρία. Επικοινώνησα με την Konami για να τους εξηγήσω ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και αυτοί ήταν τελείως χαλαροί".


Τον Ιούνιο του 2021 ο Hasan Kahrama αναγκάστηκε να εμφανιστεί μπροστά από την camera για να σβήσει από το μυαλό όλων ότι δεν είναι ο Hideo Kojima, αλλά άλλο, υπαρκτό πρόσωπο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*