Κατά την διάρκεια της δίκης, η Rockstar Games υποστήριξε πως το hack κόστισε στην εταιρία 5 εκατομμύρια δολάρια και "χιλιάδες εργατοώρες". Η διαρροή που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2022 έφερε στη δημοσιότητα πάνω από 90 screenshots και videos από ένα πολύ πρώιμο build του GTA 6.
Δυστυχώς, η Rockstar δεν είναι η μόνη ομάδα ανάπτυξης που πέφτει θύμα hacking. Στο στόχαστρο των hackers βρέθηκε πολύ πρόσφατα και η Insomniac Games, όπου μελλοντικά πλάνα της και στοιχεία των εργαζόμενών της κυκλοφόρησαν παράνομα σε όλο το διαδίκτυο.
Φήμη: Η Ubisoft ετοιμάζει κι άλλο Assassin’s Creed Remake πέραν του Black Flag




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity