Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η διαρροή του GTA 6 κόστισε στη Rockstar Games $5 εκ. και χιλιάδες εργατοώρες

*
Στις 21 Δεκεμβρίου το BBC ανακοίνωσε πως ο Arion Kurtaj, ένα βασικό μέλος της ομάδας hacking Lapsus$, καταδικάστηκε εφόρου ζωής σε νοσοκομειακή φυλακή για την συμμετοχή του στη διαρροή του GTA 6 και την επιθυμία του να γυρίσει στο κυβερνοέγκλημα το συντομότερο δυνατό.

Κατά την διάρκεια της δίκης, η Rockstar Games υποστήριξε πως το hack κόστισε στην εταιρία 5 εκατομμύρια δολάρια και "χιλιάδες εργατοώρες". Η διαρροή που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2022 έφερε στη δημοσιότητα πάνω από 90 screenshots και videos από ένα πολύ πρώιμο build του GTA 6.


Δυστυχώς, η Rockstar δεν είναι η μόνη ομάδα ανάπτυξης που πέφτει θύμα hacking. Στο στόχαστρο των hackers βρέθηκε πολύ πρόσφατα και η Insomniac Games, όπου μελλοντικά πλάνα της και στοιχεία των εργαζόμενών της κυκλοφόρησαν παράνομα σε όλο το διαδίκτυο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*