Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η δημιουργός του Mutant Year Zero: Road to Eden αποκάλυψε το Miasma Chronicles (trailer)

H 505 Games και η The Bearded Ladies Consulting (Mutant Year Zero: Road to Eden), ανακοίνωσαν το tactical adventure game Miasma Chronicles. Θα λανσαριστεί εντός του 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, η Αμερική έχει κατακερματιστεί από μία θηριώδη δύναμη, γνωστή ως "Miasma". Πρωταγωνιστής είναι ο Elvis, ένας νεαρός άνδρας που όταν ήταν μωρό οι γονείς του τον έφεραν στον πόλη Sedentary, οι κάτοικοι της οποίας εργάζονται σε ορυχεία. Η μητέρα του τον άφησε υπό την προστασία του ρομποτικού, μεγαλύτερου αδερφού του και του δόθηκε ένα γάντι με το οποίο μπορεί να ελέγχει το Miasma. Τα δύο αδέλφια θα πρέπει να διασχίσουν τη ρημαγμένη γη για να βρουν απαντήσεις. Απαντήσεις που θα αλλάξουν τη ροή της ανθρώπινης ιστορίας.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*