Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney αναφέρει πως η συμφωνία για την αποκλειστικότητα του Indiana Jones στο Xbox είναι στρατηγικά και οικονομικά λογική

*
Ο Head of Gaming της Disney Sean Shoptaw σε συνέντευξή του στο Axios μίλησε για την απόφαση να γίνει το επερχόμενο Indiana Jones της Bethesda αποκλειστικότητα για κονσόλες Xbox. Αν και ο τίτλος αρχικά θα κυκλοφορούσε και σε κονσόλες PlayStation, πρόσφατα επιβεβαιώθηκε πως θα είναι αποκλειστικός για Xbox και PC έπειτα από διαπραγματεύσεις της Disney και της Microsoft.

O Shoptaw δήλωσε: "Με το Xbox να είναι ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα marketplaces για παιχνίδια, δεν νιώθαμε πως θα ήμασταν εντελώς ελιτιστικοί. Νιώθαμε πως θα έφτανε σε αρκετά άτομα και πως η αποκλειστικότητα στο Xbox θα ήταν στρατηγικά και οικονομικά λογική εκείνη την στιγμή".

Θυμίζουμε πως το Indiana Jones είναι υπό ανάπτυξη από την MachineGames, το σουηδικό studio που δημιούργησε τα πρόσφατα Wolfenstein. O Todd Howard της Bethesda, ο οποίος είναι και executive producer του παιχνιδιού, είχε δηλώσει: "Το είδος του παιχνιδιού είναι μια μίξη. Είναι κάτι μοναδικό, κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*