Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney έβαλε τέλος σε ανεπίσημο remake του Club Penguin

*
Η Disney και η αστυνομία του Λονδίνου έβαλαν τέλος στο Club Penguin Rewritten, ένα από τα ανεπίσημα remakes του παιδικού MMO Club Penguin. Το Club Penguin έκανε το ντεμπούτο του σε PC το 2005 και εξαγοράστηκε από την Disney το 2007, διατηρώντας το ενεργό για μια δεκαετία. Το 2017 το παιχνίδι απενεργοποιήθηκε και αυτό που ακολούθησε ήταν μια ορδή από ανεπίσημα remakes και κλώνους που στόχευσαν στο να προσελκύσουν μερίδα του κοινού που έπαιζε τον πρωτότυπο τίτλο.

Ένα από αυτά τα remakes ήταν το Club Penguin Rewritten. Η αστυνομία του Λονδίνου κατέσχεσε την ιστοσελίδα του παιχνιδιού και μάλιστα προχώρησε με τη σύλληψη τριών ατόμων που σχετίζονταν με το εν λόγω project. Αναφορές μέσων αποκαλύπτουν παρόλα αυτά πως οι τρεις συλληφθέντες έχουν πλέον αφεθεί ελεύθεροι.

Ένας moderator του παιχνιδιού με το ψευδώνυμο BigChun δήλωσε πως θεωρεί ότι η προσθήκη διαφιμήσεων στην ιστοσελίδα του Club Penguin Rewritten είναι πιθανότατα αυτό που τράβηξε την προσοχή της Disney.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*