Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η DONTNOD Entertainment μετονομάζεται σε DON’T NOD και επιφυλάσσει τις αποκαλύψεις πολλών νέων projects (video)

Η DONTNOD Entertainment αλλάζει το όνομά της σε DON’T NOD και σύντομα θα αποκαλύψει τα σχέδιά της για το μέλλον, τα οποία περιλαμβάνουν πολλαπλά projects. Μαζί με τη σχετική ανακοίνωση η εταιρεία αποκάλυψε και το ανανεωμένο logo της, το οποίο θα διαφοροποιείται ανάλογα με τον τίτλο που θα κυκλοφορεί. Όπως θα δείτε και στο video στο τέλος του άρθρου, το logo διαφέρει ανάλογα με το artwork όπου χρησιμοποιείται (τα artworks του εν λόγω video είναι από επερχόμενους τίτλους της εταιρείας που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί).

Ο Ιούνιος είναι παραδοσιακά ένας μήνας ανακοινώσεων για τη βιομηχανία του gaming. Ίσως λοιπόν μάθουμε πολύ σύντομα τι επιφυλάσσει το μέλλον για την DON’T NOD. Έως τότε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στη νέα σελίδα της εταιρείας κάνοντας ένα κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*