Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ ανακοίνωσε την απόσυρση τίτλων Battlefield από ψηφιακά καταστήματα

*
Οι EA και DICE σκοπεύουν να αποσύρουν 3 παλιούς τίτλους τους από τα ψηφιακά καταστήματα, καθώς και να απενεργοποιήσουν τους servers τους, βάζοντας τέλος στις online υπηρεσίες τους.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν πως οι ψηφιακές εκδόσεις των Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company και Battlefield Bad Company 2 θα είναι διαθέσιμες για αγορά μέχρι και τις 28 Απριλίου 2023. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δε θα είναι δυνατή η αγορά τους από κανένα ψηφιακό κατάστημα, όμως όσοι τα έχουν ήδη προσθέσει στη συλλογή τους, δεν πρόκειται να χάσουν την πρόσβασή τους σε αυτά. Τέλος, στις 8 Δεκεμβρίου 2023 αναμένεται να παύσει η λειτουργία των servers τους, καθιστώντας τα αποκλειστικά offline games.

Η DICE σημείωσε πως κάθε ένας από τους παραπάνω τίτλους είναι ξεχωριστός, όμως η εταιρεία κρατά το βλέμμα της στο μέλλον, σχεδιάζοντας την επόμενη σελίδα της σειράς Battlefield. Ήδη γνωρίζουμε πως ένα multiplayer project για το franchise βρίσκεται στα σκαριά, όμως φαίνεται πως το στούντιο βάζει κανονικά πλώρη για το επόμενο επίσημο κεφάλαιο του δημοφιλούς IP.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*