Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA προέβη σε μεγάλες περικοπές προσωπικού στη Firemonkeys

*
Η EA θα απολύσει την πλειοψηφία του προσωπικού της Firemonkeys, που ασχολείται με την ανάπτυξη video games για φορητές συσκευές. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku, οι περικοπές αφορούν τα δύο τρίτα των υπαλλήλων του studio.

H Firemonkeys είχε υπό την επίβλεψή της τα Real Racing 3, Need for Speed: No Limits και The Sims FreePlay. Πλέον θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο τελευταίο. Την ανάπτυξη του Real Racing 3 και του Need for Speed: No Limits θα αναλάβει το studio της EA στο Hyderabad της Ινδίας.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Firemonkeys έρχεται αντιμέτωπη με παρόμοιες καταστάσεις. Το Real Racing 4 ακυρώθηκε το 2019 και συνοδεύτηκε από την απόλυση 50 εργαζομένων. Η ανάπτυξη του The Sims Mobile μετακινήθηκε από τη Firemonkeys στην Ινδία το 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*