Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA πρόσθεσε Manager Mode στο FIFA Mobile

*
Αν είστε από εκείνους που προτιμούν να επιβλέπουν την ομάδα τους στο FIFA Mobile και όχι να ελέγχουν ακόμα και την τελευταία πάσα τους ματς, τότε η EA έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Μέσω του νεότερου update για το παιχνίδι που κυκλοφορεί για συσκευές iOS και Android, η εταιρεία πρόσθεσε το Manager Mode, το οποίο προφανώς επικεντρώνεται στη στρατηγική και την τακτική και όχι στη δράση. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την αρχική εντεκάδα, να διαμορφώσουν την τακτική σε πραγματικό χρόνο και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Με το εν λόγω update βελτιώνονται οι επιδόσει των τερματοφυλάκων, προστίθενται επιλογές για την εναλλαγή των παικτών αλλά και εμφανίσεις για 30 εθνικές ομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*