Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA Sports έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο EA Sports FC

*
Ο αντιπρόεδρος της EA, David Jackson δηλώνει ότι υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη στο EA Sports FC, τον πρώτο ποδοσφαιρικό τίτλο της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει χωρίς την άδεια της FIFA.

Σε συνέντευξή του στη The Mirror, ο David Jackson είπε ότι η απόφαση της εταιρείας να τραβήξει διαφορετικό δρόμο από αυτόν της παγκόσμις ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θα της επιτρέψει να εισάγει ακόμα περισσότερες καινοτομίες στα παιχνίδια της σε σχέση με το παρελθόν.


"Υπάρχει τεράστια ποσότητα ενέργειας σε όλα τα studios μας, σε όλο τον κόσμο, για να επιτύχουμε τη φιλοδοξία που ξέρουμε ότι έχουμε θέσει με αυτό το νέο brand".

"Η EA Sports FC είναι το μελλοντικό μας όραμα. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά και είχαμε μια εξαιρετική σχέση με τη FIFA, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαράξουμε μια νέα πορεία και να χαράξουμε τη δική μας πορεία προς τα εμπρός, να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των παικτών και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα μέσα από το πρίσμα της δικής μας πλατφόρμας".

Όταν ρωτήθηκε γιατί οι fans πρέπει να ενθουσιάζονται με αυτό που επιφανειακά δείχνει να είναι ένα απλό rebranding, ο Τζάκσον ισχυρίστηκε ότι η απομάκρυνση από τη FIFA θα οδηγήσει σε "νέες και ελκυστικές εμπειρίες" για τους παίκτες.

"Είναι μια αλλαγή νοοτροπίας για εμάς. Τώρα σκεφτόμαστε πολύ εκτενώς τις ευκαιρίες. Και τους τομείς όπου θα θέλαμε να δημιουργήσουμε εμπειρίες για τους fans στο μέλλον. Έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό που θα μπορέσουμε να φέρουμε στην αγορά αργότερα φέτος".

"Υπάρχουν δύο στοιχεία που είναι πραγματικά σημαντικά για εμάς. Και οι παίκτες μας λένε ότι είναι σημαντικά για τους ίδιους".

«Το ένα είναι η αυθεντικότητα. Έχουμε λοιπόν 19.000 παίκτες, έχουμε 700 ομάδες και 30 πρωταθλήματα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Αυτή η αυθεντικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας για μια εμπειρία της EA Sports και θα συνεχίσει να είναι και στο μέλλον".

"Το άλλο που είναι ύψιστης σημασίας για εμάς είναι η καινοτομία και η ικανότητά μας να μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες και ελκυστικές εμπειρίες που fans μας λένε ότι περιμένουν από εμάς στην EA".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*