Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA Sports κλείνει το μάτι στα NFTs υπογράφοντας συνεργασία με τη Nike

*
Η Nike υπόγραψε συμφωνία με την Electronic Arts που ανοίγει τον δρόμο στη δεύτερη για την εισαγωγή NFTs στα αθλητικά της video games. Η συμφωνία περιλαμβάνει "εικονικές δημιουργίες" από την πλατφόρμα .Swoosh Web3 της Nike που θα ενσωματωθούν σε μελλοντικά παιχνίδια της A Sports.

"Η νέα συνεργασία της Nike με την EA Sports θα προσπαθήσει να δημιουργήσει νέες καθηλωτικές εμπειρίες και να ξεκλειδώσει ολοκαίνουργια επίπεδα customization στο οικοσύστημα της EA Sports", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


"Στους μελλοντικούς τίτλους της EA Sports, η EA Sports και η Nike σχεδιάζουν να προσθέσουν "επιλεγμένες εικονικές δημιουργίες" με το .Swoosh που προσφέρουν στους χρήστες και στους παίκτες μοναδικές νέες ευκαιρίες για έκφραση και δημιουργικότητα μέσω του αθλητισμού και του στυλ".

Επιπλέον πληροφορίες θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες, ίσως μάλιστα τον Ιούλιο που αναμένονται νέες ανακοινώσεις για το EA Sports FC, τον διάδοχο της σειράς FIFA.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*