Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Electronic Arts ετοιμάζει hunting game με την Koei Tecmo

*
Η Electronic Arts ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Koei Tecmo και την Omega Force προκειμένου να αναπτυχθεί και να λανσαριστεί «το επόμενο μεγάλο hunting game». Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κάτω από την ομπρέλα της EA Originals. Το επερχόμενο ΙΡ θα λαμβάνει χώρα στην φεουδαρχική Ιαπωνία και στοχεύει να δώσει μια πραγματική ΑΑΑ εμπειρία σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Yosuke Hayashi, αντιπρόεδρος της Koei Tecmo, δήλωσε:


«Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την ΕΑ Originals και να έχουμε την υποστήριξη μιας ομάδας με τόσα πολλά καταπληκτικά παιχνίδια. Η Electronic Arts μοιράζεται το όραμά μας και την δημιουργικότητά μας και έχουν γίνει αναντικατάστατοι συνεργάτες μας, προσφέροντας υποστήριξη στην ανάπτυξη και στην έκδοση του τίτλου. Προσθέτοντας τους παγκόσμιους πόρους της Electronic Arts με τους δικούς μας, μας βοηθά να φτιάξουμε ένα νέο hunting game για το παγκόσμιο κοινό μας και να επεκταθούμε σε όλες τις αγορές. Ανυπομονώ να έρθει η ημέρα που οι gamers θα μπορούν να παίξουν το νέο παιχνίδι μας».

Ο γενικός διευθυντής της EA Partners πρόσθεσε πως θέλει να εκμεταλλευτεί την εκπληκτική τελευταία πορεία της EA Originals, που περιλαμβάνει τα It Takes Two και Knockout City και είναι πολύ ενθουσιασμένος για την συνεργασία με την ομάδα της Omega Force. Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο ΙΡ θα δοθούν μέσα στον Σεπτέμβριο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*