Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Embracer Group θα κάνει το The Lord of the Rings το μεγαλύτερο gaming franchise παγκοσμίως

*
Η Embracer Group δηλώνει πως πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έχει τα δικαιώματα του The Lord of the Rings και του Hobbit.

Μιλώντας σε επενδυτές μετά την ανακοίνωση για την αναδιάρθρωση του ομίλου, ο πρόσφατα διορισμένος ως προσωρινός διευθυντής της Embracer, Matthew Karch, είπε ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε projects που βασίζονται στον κόσμο του Lord of the Rings και όχι σε ιδέες για παιχνίδια που ενδέχεται να μην έχουν το ίδιο καλά αποτελέσματα.


"Είμαστε οι κάτοχοι του Lord of the Rings και ξέρουμε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε το Lord of the Rings σε όλα τα επίπεδα και να το μετατρέψουμε σε ένα από τα μεγαλύτερα gaming franchises στον κόσμο", είπε ο Karch. "Και αυτό είναι προφανώς κάτι που θα κάνουμε".

"Αυτή είναι μια πολύ καλύτερη χρήση των πόρων σε σχέση με μερικά άλλα projects που ετοιμάζουν η ομάδες μας. Δουλεύοντας μαζί έχουμε αυτές τις ευκαιρίες και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ότι αυτό αποδίδει σχετικά γρήγορα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*