Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Epic Games σας δείχνει πλέον πόσοι παίκτες είναι online σε κάθε mode του Fortnite

*
Η Epic Games πραγματοποίησε νέο update στο Fortnite και πλέον θα μπορείτε να δείτε τον αριθμό των παικτών που συμμετέχουν στα modes του παιχνιδιού ανά πάσα χρονική στιγμή.

Η παραπάνω προσθήκη αφορά όλα τα modes του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των Battle Royale, Zero Build και Team Rumble. Επίσης, η συγκεκριμένη προσθήκη έχει σκοπό να παροτρύνει τους παίκτες να ασχοληθούν με όλα τα modes του Fortnite. Τις τελευταίες ημέρες, πάνω από 173.000 παίκτες ασχολούνται με το Battle Royale mode και 87.770 με το Zero Build.


Την περασμένη εβδομάδα, η Epic Games αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Fortnite μέσω της παρουσίασης του Fortnite Creative 2.0 UEFN. Η εταιρεία ανάπτυξης χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο mode για να αναδημιουργήσει παλιές πίστες του παιχνιδιού με την βοήθεια της Unreal Engine 5.

Με αφορμή το State of Unreal, έγινε λόγος για τον αριθμό των παικτών στο Fortnite, ο οποίος ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια για τον μήνα Μάρτιο. Στη συνέχεια, ο CEO της Epic Games, Tim Sweeney, αποκάλυψε τους αριθμούς των μηνιαίων παικτών για το Roblox, που ανέρχονται σε 250 εκατομμύρια και για το Minecraft που είναι 100 εκατομμύρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*