Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η επόμενη κονσόλα της Analogue θα είναι ένα 4K Nintendo 64

*
Η Analogue, η εταιρεία πίσω από κονσόλες που αποτελούν τις μοντέρνες εκδοχές κλασικών συστημάτων, ετοιμάζεται για την επόμενη κυκλοφορία της. Όπως ανακοίνωσε, το 2024 θα λανσάρει στην αγορά το Analogue 3D, το οποίο είναι στην ουσία ένα 4K Nintendo 64. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, το Analogue 3D θα υποστηρίζει τον πλήρη κατάλογο των cartridges του αυθεντικού Nintendo 64, ανεξαρτήτως της περιοχής στην οποία κυκλοφόρησαν.

Η κονσόλα θα υποστηρίζει 4K, αλλά θα συμπεριλαμβάνει Original Display Mode για όσους προτιμούν μια πιο αυθεντική εμπειρία. Μέχρι στιγμής δεν αποκάλυψε περισσότερα, όμως το γεγονός ότι αναπτύσσει ένα σύστημα σαν και αυτό είναι αρκετό για να ενθουσιάσει πολλούς λάτρεις της κλασικής retro κονσόλας της Nintendo.


Η Analogue είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία των μοντέρνων εκδοχών κονσόλων όπως το NES, το SNES και το SEGA Genesis. Χάρη σε αυτές, μπορούμε να παίξουμε τα παλιά μας cartridges στις μοντέρνες τηλεοράσεις που κοσμούν τα σημερινά μας setups. Το 2024 θα ισχύει το ίδιο και για τη συλλογή μας με παιχνίδια του Nintendo 64. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*