Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ESA θα συνεργαστεί με τη ReedPop, διοργανώτρια της PAX, για την Ε3 2023

*
Η Entertainment Software Association (ESA) ανακοίνωσε ότι η E3 2023 θα διοργανωθεί σε συνεργασία με τη ReedPop. Η τελευταία είναι πολύ γνωστή στον χώρο και βρίσκεται πίσω από επιτυχημένες διοργανώσεις, όπως οι PAX, EGX, Star Wars Celebration, New York Comic Con και πολλά άλλα, ενώ έχει στην ιδιοκτησία της και πολλά μέσα ενημέρωσης, όπως η ιστοσελίδα GamesIndustry.biz. Έτσι λοιπόν οι δύο οργανισμοί θα φιλοξενήσουν την Ε3 2023 στο Los Angeles Convention Center, την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου. Θα υπάρχουν τόσο παρουσιάσεις σε ψηφιακή μορφή, όσο και με παρουσία κοινού.

Τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη δήλωσης συμμετοχών, το πρόγραμμα της έκθεσης, τα ξενοδοχεία και τους σχετικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς. Για οποιαδήποτε ερώτηση, οι εταιρίες μπορούν να απευθύνονται με email στη διεύθυνση e3@reedpop.com.


Από πλευράς του, ο πρόεδρος της ReedPop, Lance Fensterman δήλωσε: "Αποτελεί εξαιρειτική τιμή και προνόμιο για τη ReedPop να αναλάβει την ευθύνη της επιστροφής της E3 το 2023. Με την υποστήριξη και την έγκριση της ESA, θα δημιουργήσουμε ένα event παγκόσμιου βεληνεκούς για την βιομηχανία του gaming, με νέες μεθόδους που χρησιμοποιεί η ReedPop για τα events και τις ιστοσελίδες της".

Ενθουσιασμένο είναι προφανώς και ο Stanley Pierre-Louis, πρόεδρος και CEO της ESA, για την επιστροφή της Ε3 σε συνεργασία με τη ReedPop, παγκόσμιο ηγέτη στη διοργάνωση εκδηλώσεων ποπ κουλτούρας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*