Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαντάει στις κατηγορίες περί μεροληψίας υπέρ της Sony εις βάρος της Microsoft

*
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε στις κατηγορίες ότι μεροληπτεί υπέρ της Sony, μετά από ένα tweet από τον Ricardo Cardoso, που έχει τη θέση του Deputy Head of Unit Interinstitutional & Outreach στον οργανισμό. .

Το tweet από τον Cardoso ανέφερε ότι "Η Επιτροπή εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα εξακολουθείτε να μπορείτε να παίζετε το Call of Duty και σε άλλες κονσόλες (συμπεριλαμβανομένου του Playstation μου)". Αν και ήταν πραγματικά σωστό, το tweet δέχτηκε σκληρή κριτική από χρήστες του διαδικτύου. Το tweet έχει πλέον πάνω από 650 Quote Retweet, με την πλειονότητα να αναγνωρίζει ότι "το PlayStation μου" θα μπορούσε να υποδηλώνει μεροληψία από την επιτροπή.


Σε δήλωση στο Tweaktown, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τονίζει ότι η Cardoso δεν έχει καμία ανάμειξη στην έρευνα που διεξάγεται για την πρόταση εξαγοράς.

Η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αντριάνα Ποντέστα είπε στο Tweaktown "Όπως σωστά επισημάνατε, ο κ. Cardoso εργάζεται στη Γενική Διεύθυνση για την Εσωτερική Αγορά και όχι στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού".

"Ο κ. Cardoso δεν εμπλέκεται στην αξιολόγηση αυτής της συναλλαγής. Επιπλέον, όπως αναφέρεται ξεκάθαρα στο προφίλ του στο Twitter, κάνει tweet ως ιδιώτης".

Ο Cardoso διευκρίνισε επίσης στον λογαριασμό του στο Twitter ότι δεν συμμετέχει στην αξιολόγηση της συγχώνευσης. "Όπως είναι σαφές από το προφίλ μου τα σχόλιά μου είναι προσωπικά και όχι η θέση της Επιτροπής, η απόφαση της οποίας θα ληφθεί με βάση τα γεγονότα και τον νόμο", ανέφερε στην ανάρτησή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*