Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ευρωπαική Επιτροπή ξεκινά αναλυτικότερη έρευνα για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

*
Η Ευρωπαική Επιτροπή επιβεβαίωσε πως ξεκίνησε βαθύτερη έρευνα για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft. Ακολουθώντας τα αρχικά ευρύματα της έρευνάς της, η επιτροπή δήλωσε πως προχωρά σε δεύτερη φάση λόγω έντονων ανησυχιών για τον ανταγωνισμό στην αγορά. Ορίστε η ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Η Ευρωπαϊκή επιτροπή άνοιξε βαθύτερη έρευνα για να εκτιμήσει καλύτερα την προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft βάσει των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συγχωνέυσεις και εξαγορές. Η Επιτροπή ανησυχεί πως η προτεινόμενη εξαγορά θα μειώσει τον ανταγωνισμό στις αγορές που αφορούν κονσόλες και προσωπικούς υπολογιστές, βιντεοπαιχνίδια και λειτουργικά συστήματα προσωπικών υπολογιστών».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*