Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η φημολογία περί αποκάλυψης του Silent Hill 2 remake επανέρχεται και η Bloober Team υπόσχεται ανακοινώσεις σύντομα

*
Ο CEO της Bloober Team αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες σχετικά με την ανάπτυξη του Silent Hill 2 remake, όμως υποσχέθηκε ανακοινώσεις νέων τίτλων σύντομα. Το στούντιο πίσω από τίτλους όπως The Medium, Layers of Fear και Blair Witch λέγεται πως αναπτύσσει το remake του κλασσικού Silent Hill 2 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2001. Οι φήμες κυκλοφορούν από τις αρχές του 2021, όταν η Bloober Team ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Konami για ένα νέο παιχνίδι που θα βασίζεται σε υπάρχον IP τρόμου. Ο Piotr Babieno μπορεί να αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες, όμως υποσχέθηκε επίσημες αποκαλύψεις νέων τίτλων το συντομότερο δυνατό.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αναφορές μέσων του εξωτερικού ισχυρίζονται πως το Silent Hill 2 remake βρίσκεται όντως υπό ανάπτυξη και πως προορίζεται να διατεθεί ως timed exclusive για το PlayStation 5 και το PlayStation 4. Άλλες αναφορές μιλούν για πολλαπλά projects βασισμένα στο Silent Hill, τα οποία σχεδιάζονται από διάφορα στούντιο σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλους αυτούς τους ισχυρισμούς έρχεται να ενισχύσει η πρόσφατη διαρροή από concept screenshots ενός καινούργιου παιχνιδιού Silent Hill, με την υποτιθέμενη κωδική ονομασία Sakura.

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Αναμένουμε τις ανακοινώσεις τις Bloober Team για να δούμε αν θα επιστρέψει τελικά το Silent Hill 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*