Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η FromSoftware ετοιμάζεται να επαναφέρει online την τριλογία Dark Souls σε PC

*
Η FromSoftware δήλωσε πως βρίσκεται στη διαδικασία επαναφοράς των online servers των παιχνιδιών Dark Souls για PC. Πριν από τέσσερεις μήνες η Bandai Namco αναγκάστηκε να τους απενεργοποιήσει αφού υπήρξαν πολλά περιστατικά Remote Code Execution από hackers που αποκτούσαν τον έλεγχο των PCs άλλων gamers που συναντούσαν online σε PvP. Τα περιστατικά αυτά ήρθαν στο φως τον Ιανουάριο του 2022, όταν \η εταιρεία απενεργοποίησε το online κομμάτι των τίτλων της σειράς Dark Souls για να ερευνήσει την υπόθεση. Σημειώνεται πως πρόκειται για τα Dark Souls: Remastered, Dark Souls 2 και Dark Souls 3.

Όπως δηλώνει λοιπόν η FromSoftware οι online servers των τίτλων θα επαναφερθούν σταδιακά και όχι ταυτόχρονα, αλλά τουλάχιστον αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*